2022 Sprey Poliüretan Köpük Fiyatları

POLİÜRETAN KÖPÜK FİYATLARI 2022 YILI İTİBARİYLE ŞU ŞEKİLDEDİR

  • 3 CM POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK FİYATI : 90 TL*
  • 4 CM POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK FİYATI : 125 TL*
  • 5 CM POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK FİYATI : 150 TL*

SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK ÖRNEK SARFİYAT TABLOSU

KALINLIK  METRAJ SARFİYAT
3 CM KALINLIKTA 100 METREKARE 130 – 160 KG
4 CM KALINLIKTA 100 METREKARE 180 – 200 KG
5 CM KALINLIKTA 100 METREKARE 220  – 240 KG

En İyi Yalıtım İzolasyan Uygulaması Olan Sprey Poliüretan Köpük Uygulamasında kullanılan Poliüretan Köpük Fiyatları; Kurlar ve zamlar ile sürekli değişmektedir. Sizlere en sağlıklı ve doğru bilgiyi bize ulaşmanız halinde verebiliriz. Ayrıca Sprey Köpükler de Kalite kalite fiyatları değişmektedir.

Yalıtım ve İzolasyon da Poliüretan Köpük tercih edecek olanların Kaliteli Malzemeyi tercih etmesi kadar bu işi iyi yapan Profesyonel ustayı da bulması bir o kadar önemlidir. Jet Yalıtım olarak mesleğimiz ve uzmanlık alanımız Poliüretan Köpük Olup, En İyi İşçilik ve Emekle Müşterilerimize En İyi Hizmeti Sunmanın Garantisini veriyoruz.


İlk defa Sprey Poliüretan Köpük uygulaması yaptıracaklara Önemli Tavsiyeler

1- En önemli konu Poliüretan Köpük Yapacak Doğru Firmayı Tercih etmeniz.

"En İyi Uygulama Mahir Ustaların Eli İle Mümkündür" anlayışı ile Yalıtım yaptıracağınız firmayı iyi seçmelisiniz. İşinde uzman yıllardır bu sektörde deneyim sahibi olmasına dikkat etmelisiniz

2- Sprey Poliüretan Köpük Uygulamasında Kullanılacak Malzeme Kalitesi ve Markası

Yalıtım ve İzolasyonda Hangi Marka Ürünlerin kullanıldığı Çok Önemlidir. Ürün araştırması mutlaka yapılmalıdır. Piyasada O kadar çok ürün var ki hangisinin kaliteli hangisinin kalitesiz olduğunu gene bu işin uzmanları olan bizler bilip Müşterilerimizi o şekilde yönlendirmekteyiz.

3- Uygulama Yapılacak Alan Mutlaka Tüm Detayları ile İncelenmeli

Kullanılacak olan ürünün metrekareye sarfiyatı mutlaka hesaplanması için önce bir uygulama alanının keşfi yapılması gerekir. Bu hem Fiyat hem de süre konusunda daha sağlıklı bilgiler elde etmenizi sağlayacaktır.


Sprey Poliüretan’ın Sağladığı Avantajlar

Sprey poliüretan oldukça kuvvetli ve her yüzey ile uyumlu yapısı ile sıkça tercih edilen bir yalıtım ana malzemesidir. Bu özel malzemeyi dilediğiniz mekanın, dilediğiniz kısmına kolayca uygulatabilir, üstün verimliliğinden sizler de faydalanabilirsiniz. Kısaca Sprey Poliüretan’ın sizlere sağlayacağı avantajları şu şekilde listeleyebiliriz:

  • Poliüretan maddesinin ısıl denge katsayısı oldukça iyi seviyede olup, 0.017,022 W/m K’dır. Bu kapsamda alanındaki diğer yalıtım malzemelerine kıyasla tam olarak %65 ve üzeri ısı yalıtım potansiyeline sahiptir. Sizler de böylece ısı yalıtımından en zirve seviyede kolayca faydalanabilirsiniz. Isı yalıtım alanında uzman kadromuzun sizlere sunacağı profesyonel hizmetler kapsamında, kusursuz bir ısıl dengeye her yerde kavuşabilirsiniz.
  • Isı izolasyonunda tam olarak kesin çözüm olarak bilinmektedir ve en iyi seçenek olarak bilimsel olarak ispatlanmıştır.
  • Gereksiz malzeme kullanımını minimalize etmektedir. Yekpare uygulamalarına gerek kalmaksızın kolayca bu özel ısı yalıtım aracını uygulatabilirsiniz.
  • Uygulandığı her alanda enerji tasarrufu sağlamaktadır. Sağladığı enerji tasarrufu yine bilimsel ölçeklerle ispatlanmış olup, mükemmel bir enerji dostu özelliği göstermektedir.
  • Lamda değeri oldukça düşük bir değere sahip olup, alanında kullanılan diğer yalıtım malzemeleriyle kıyaslandığında en düşük lamda seviyesinde olduğu belirtilebilinmektedir.
  • Isı yalıtım poliüretan sprey uygulamalarıyla en yüksek standartlarda olup, her alana kolayca uygulanabilirliğiyle büyük bir avantaj sağlamaktadır.
  • Herhangi uygulandığı bir alana ekstra olarak güç katmaktadır ve fiziksel herhangi bir darbe uygulanması durumunda yüzeyi en sağlıklı biçimde korumaktadır.
  • İşçilik ve özel nakliyat gibi ekstra oluşacak masraflardan sizleri kurtarır ve cazip ücretler karşılığında bu hizmeti en etkili biçimde almanıza olanak tanır.
  • Hızlı uygulanabilir olması ile sizlere yüksek seviyede zamandan tasarruf sağlar. Uygulama hızı ortalama olarak 700 metrekare/ 3cm/ gün olarak da belirtilebilinir.

Sprey Poliüretan Yalıtımını Nasıl Uyguluyoruz?

Jet yalıtım hizmetlerimiz kapsamında belirli prosedürlerimizi takip ederek, profesyonel hizmetlerimizi sizlere en iyi şekilde sunuyoruz. Sprey poliüretan uygulamalarımızı uygularken şu adımları takip ediyoruz.

  • Poliüretan ile yalıtım uygulanacak alana sıvı ve yüksek basınçlı olarak ana malzememizi uyguluyoruz. Uygularken güvenliği ön planda tutuyor, gerekli eldiven maske ve koruyucu önlemleri uyguluyoruz.
  • Basınçlı suyun sadece uygulanması gereken alanda kalmasına özen gösteriyor, temiz bir işçilik ile malzemenin hedef noktasından taşması, yayılması vb kötü durumların önüne geçiyoruz.
  • Sıvı ana malzeme uygulama aşamasından sonra, hava ile temas ederek katılaşmakta ve köpük kıvamına ulaşmaktadır. Katılaşana kadar beklenmekte, her aşamada profesyonel olarak kontrol aşamaları etkili şekilde gerçekleştirilmektedir. Kontrol edilmeksizin bir sonraki aşamaya geçilmemekte, işlemlerin tam ve doğru olduğu hususunda kontrol prosedürleri sürekli olarak uygulanmaktadır.
  • Katı kıvama ulaşmasının ardından profesyonel kadromuz tarafından çeşitli denetlemeler yapılmakta, uygulanan alanın tamamen kapandığından, eksiksiz ve kusursuz olduğundan emin olunmaktadır. Özel olan poliüretan malzemesi güvenli olarak uygulandığında, malzeme güvenli şekilde kaldırılmaktadır.
  • Ana malzeme olarak kullandığımız ve Poliüretan yalıtım malzemesi, kullanıma sunulduğu her alan ile uyumlu olması, oldukça kuvvetli yapışma özelliği göstermesi gibi özelliklere sahip olmasından dolayı, ek herhangi bir yapıştırma işlemi kullanılmamaktadır.

Poliüretan Kullanım Alanları

Poliüretan her alana uyumlu olması ve inşaatta yer alan yatay veya düşey zemin fark etmeksizin her alana uygulanabiliyor olası avantajıyla sıkça tercih edilen bir ısı yalıtım aracıdır. Bu özel ısı yalıtım malzemesi olan poliüretanın sıklıkla tercih edildiği uygulama alanları ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Evlerin veya herhangi bir binanın en üst seviyesinde bulunan çatı arası, çatı ve teraslara
  • Yapının en alt seviyesinde bulunan bodrumlara ve yine alt seviyelerde yer alan garajlara
  • Yapıların dış cephede yer alan tüm alanlarına
  • Yapıların iç kısmında yer alan tüm yatay ve dikey yapıların tamamına
  • Köşe dolgularına
  • Mantolama ve iç cephede yer alan tüm alanlara
  • Ters tavan gibi yer alan özel yapılara
  • Özel olarak tesis edilmiş soğutucu dengenin sağlanması amacıyla soğuk hava depolarına
  • Isıl dengenin sağlanması amacıyla inşa edilmiş veya hali hazırda inşa ediliyor olan yüksek ısının kaybını engellemek amacıyla kurulan firmalara

Bu özel ana madde kolaylıkla uygulanabilinmektedir. Sizler de ısı yalıtımında yüksek standartlar arıyor ve işi profesyonel bir kadro ile gerçekleştirmek istiyorsanız hemen Jet yalıtım ile iletişime geçebilir, anında yüksek standartlı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.


Sprey Poliüretan Köpük

Sprey Poliüretan Köpük Teklifi Al

Firmamızdan Her türlü Yalıtım ve İzolasyon hizmeti hakkında; telefonla arayarak, whatsaptan mesaj atarak veya aşağıdaki teklif formunu doldurarak teklif alabilirsiniz.



Faydalı İçerikler

TERAS FAYANS ÜZERİ SU YALITIMI

TERAS FAYANS ÜZERİ SU YALITIMI NASIL YAPILMALIDIR?Teras izolasyonu düzgün yapılmamış ise çözümü a...

Poliüretan Köpük Uygulama Bayilikleri

Poliüretan Köpük Uygulama Bayilikleri  Poliüretan Köpük Uygulama bayilikleri ile her geçen gün b...

Sprey Polyurea Havuz Yalıtım Uygulaması

Sizlere sprey polyurea ile yapılan havuz yalıtım uygulamasının ne olduğunu, nasıl yapıldığını, av...

Poliüretan Köpük Uygulaması

Poliüretan Köpük Uygulaması Nedir? Poliüretan Köpük Sanayi ve İnşaat sektöründe yaygın olarak ku...

Polyurea Havuz Su Yalıtımı

Polyurea Su Yalıtım, askı havuz veya gömme havuzların taban ve perde kısımlarında meydana gelen h...

Poliüretan Köpük Çatı Yalıtımı İle Enerji Verimliliği

Ülkemizde enerji ihtiyacının karşılanmasında gerekli olan doğalgaz, petrol, taş kömürü, linyit gi...

Polyurea Temel Su Yalıtımı

Binaların ilk yapım esnasında en çok dikkat edilmesi gereken yalıtım uygulamalarının en başında t...

Sprey Poliüretan Köpük Çatı Yalıtımı Nasıl Uygulanır?

Sprey poliüretan köpük izolasyon, ısı ve ses yalıtımı oluşturmak istediğimiz hemen hemen her alan...

Polyurea Zemin Kaplama

Polyurea zemin kaplama, son yıllarda makina mühendislerinin, yapı ve bina işlerini oldukça kolayl...

Isı Yalıtımının Yanında Su Yalıtımı da Nasıl Sağlanır ?

Binalardaki ısı kaçaklarını çoğu çatıların eksik ısı yalıtımından kaynaklanmaktadır. Türkiye paza...

Poliüretan Sıkma Köpük

Poliüretan Sıkma Köpük Poliüretan Sıkma Köpük olarak bilinmektedir. Özel mobil araç ve ekipmanla...

Yalnız Kurt Dizisinde Yalnız Kurt'un Evini Yalıtım Yaptık :)

 Atv de yayınlanacak olan Yalnız Kurt Dizisinde, Başrol oyuncu Yalnız Kurt'un Beykoz da Ağaçtan O...
  • ANA SAYFA